Wie ouder wordt, zal merken dat dingen die vroeger bijna vanzelf en zonder moeite gingen, steeds meer inspanning gaan kosten. Dat vraagt om een aantal aanpassingen. Voor mensen die een eigen huis bezitten, kan ouder worden betekenen dat zij steeds meer taken moeten uitbesteden. In dit artikel laten wij je graag zien hoe je een belangrijke klus, namelijk het dakgoot schoonmaken, eenvoudig kunt uitbesteden. Je hoeft namelijk niet zelf op de trap te gaan en daarbij misschien wel je leven te riskeren. Als je even naar de site van Univé gaat, kun je hier in een paar minuten een verzekering afsluiten waarmee je nooit meer omkijken hebt naar het onderhoud van je dakgoot. Zeg eerlijk; hoe ideaal is dat? 

 

Een verzekering waarmee je onderhoud uitbesteedt 

Het schoonmaken dakgoot is een arbeidsintensieve klus en het is daarom geen wonder dat mensen die ouder worden, deze taak niet zien zitten. Laten we eerlijk zijn, zelfs vitale mensen vinden het een vies klusje om de dakgoot schoon te maken. Bij Univé kun je in de Veilig Wonen verzekeringen een optie vinden om het dakgoot reinigen uit te besteden. Het idee is eenvoudig: jij sluit een polis af waarin je aangeeft hoeveel meter dakgoot jij hebt. Vervolgens neemt een specialist contact met jou op om een eerste afspraak in te plannen. De specialist zorgt er dan voor dat je goten weer helemaal schoon worden. Daarna houdt de specialist zelf bij wanneer het tijd is voor een nieuwe schoonmaakbeurt. Jij hebt dus nauwelijks nog omkijken naar het reinigen van je dakgoten terwijl ze wel in heel goede staat blijven. Zo kun je het jezelf heel gemakkelijk maken zonder dat je bang hoeft te zijn dat je het onderhoud van je woning verwaarloosd. 

 

Je huis onderhouden met Univé 

Je denkt misschien, is het werkelijk zo belangrijk om je dakgoten regelmatig schoon te maken? Het antwoord luidt: absoluut! Volle dakgoten kunnen je namelijk heel veel problemen opleveren. Water dat zich in de goot ophoopt, zoekt onherroepelijk naar een uitweg en dat kan ook betekenen dat het je woning binnenloopt. Je binnenmuren raken zo nat en dat kan grote schade opleveren. Ten eerste krijg je vieze bruine vlekken op je muur, maar het kan ook zo zijn dat je schimmels krijgt, dat je houtwerk gaat rotten en noem het allemaal maar op. Tijdig onderhoud aan je woning plegen is daarom van groot belang en daarom is het aan te raden om even te kijken welke van de Veilig Wonen verzekeringen van Univé jij zou willen benutten. 

 

Maak het jezelf niet te moeilijk

Het leven is al moeilijk genoeg, dus maak het jezelf gemakkelijk met de Veilig Wonen verzekeringen van Univé. Wat dacht je bijvoorbeeld van een verzekering waarmee je je cv-onderhoud regelt? Of voel jij je misschien niet veilig in huis? Neem dan een alarmsysteem van Univé. Het goede nieuws is dat hoe meer verzekeringen je neemt, hoe meer pakketkorting je kunt pakken. Kijk vandaag nog op de site om je verzekeringen te bekijken en af te sluiten.